OVER LILA

Maar geen LILA

Hoe zit dat?

Hi ik ben Linda. Specialist in Marketing en Communicatie

Dit zijn de 3 kleuren uit mijn logo, dit kun je vertalen naar de diensten die Ik aanbied , maar ook naar mijzelf als persoon!

Vrijheid

Als mensen mij omschrijven is ‘vrijheid’ het eerste woord dat in iemand opkomt. Ik vind het belangrijk dat mensen vrij zijn in wat ze Geloven, Doen en Kiezen.

Een goede klik tussen ons is dan ook van groot belang om elkaar vrijheid te geven tijdens het project.

Verbinding

Wat ik heel belangrijk vind is dat mijn klanten het beste voor hebben met hún klanten.

Dat ze mensen écht beter maken met wat zij doen. Samen kom je verder dan alleen en een project is alleen (bijna) nooit succesvol.

Verbinding is daarop het antwoord.

Expertise

Een project wordt wél succesvol in een groep waarbij mensen meerdere expertises hebben. Natuurlijk ben je altijd en overal bezig met communicatie, maar je kan je er ook verder in specialiseren. En dat is wat ik nu 6 jaar met veel plezier doe. Ik combineer Online Marketing met Communicatie, want ik ben er heilig van overtuigd dat het één niet zonder het ander kan.

Waarom LILA ?

Niet vanwege de kleur, maar vanwege mijn initialen.

Linda Langhout

Wat doet LILA?

Waarom je bij mij moet zijn om de perfecte communicatiestijl binnen jouw bedrijf te ontdekken? Door mijn ervaring en intuïtie in te zetten én een goede (en gezellige) sessie met elkaar te organiseren, komen we tot deze communicatiestijl. Samen bepalen we de woorden, soorten beelden en geschikte marketingkanalen die je voor jouw bedrijf of organisatie het best kan inzetten.