Projecten

Bekijk hier een aantal projecten waar ik aan werk of aan heb gewerkt.

Vierdaagsefeesten

Het team van ACBN zet ieder jaar weer het succesvolle, grootste evenement van Nijmegen neer. Hier heb ik de functie van marketeer en verzorg ik alle marketinguitingen. Bekijk de website.

NYMA Nijmegen

Voor NYMA verzorg ik de gebiedscommunicatie. Dit houdt de totale marketing & communicatie in voor en tussen alle ondernemers die op het terrein komen of daar al zitten en naar bezoekers en belangstellenden. We werken toe naar een uitgewerkte huisstijl en nieuwe website, zodat het voor bezoekers straks meer duidelijkheid biedt. Bekijk de website.

Ikigai Oxalis

We creëerden een Branding & Communicatie Strategie, waarmee ik de copywriting voor de website verzorg, Instagram onderhoud en e-mailmarketing uitvoer.

Zeezicht Nijmegen

Voor dit lunchrestaurant heb ik een Branding & Communicatie Strategie opgezet. Hiermee onderhoud ik de Instagrampagina. Daarnaast verleen ik Marketing & Communicatie Consultancy. 

Kunstnacht

Voor Kunstnacht 2022 werd een compleet nieuwe huisstijl en campagne ontwikkeld. Ik was onderdeel van de nieuwe organisatie en verantwoordelijk voor de marketing. Bekijk de website.

Nyenrode Business Universiteit

Voor Nyenrode Business Universiteit ben ik onderdeel van het Young Professional marketingteam. Ik zorgde voor de communicatie voor de bachelor- en masteropleidingen, in nauwe samenwerking met recruiters. Bekijk de website.

New Dutch Streetfood

Na het opzetten van een Branding & Communicatie Strategie, onderhoud ik de Instagrampagina, zet ik on- en offlinecampagnes in en verleen ik Marketing & Communicatie Consultancy.